Boks - Cardio -Fit
Deze training is ideaal om je conditie te verbeteren. In tweetallen sta je aan de bokszak. Je leert diverse boks- en trapcombinaties, welke gedurende verschillende intervallen in een hoog tempo uitgevoerd, waarna je partner dezelfde oefening zal herhalen. Vrije interpretatie van diverse boks- en trapcombinaties is onderdeel van de les, alles op opzwepende muziek en aanmoediging van de lesgever en trainingspartner.
Pads training - Learn to Fight
Samen met de karateka's kan je in deze les met behulp van pads of stootkussen je trap- en stoottechnieken trainen. Het trainen op pads verhoogt de reflexen omdat je op commando een bepaalde techniek uitvoert waarop je snel moet reageren. In deze les kan je met diverse partners de opgedane kennis van trap- en bokscombinaties oefenen. In deze trainng wordt met respect op een beheerste manier geleerd hoe je moet vechten en wat dit doet met je conditie en spierinpact.
Work-out: Core - H.I.T. - Kettlebell
In de work-out zitten Core Stability, H.I.T. en Kettlebell verweven . De lessen worden erg gevarieerd aangeboden en accenten kunnen verschillen per les. Core Stability heeft als doel de dieperliggende buik- en rugspieren te versterken. De High Intensity "H.I.T."  is een explosieve training op hoge intensiteit waarbij het makkelijker is tot het uiterste te gaan omdat de work-outs korter, explosiever en intensiever zijn.Een kettlebell is een training met gewicht waarbij je de kracht, snelheid, coördinatie en core stability verbeterd.
Total body work-out
Een Total body workout is een uitstekende manier om snel allround fit te worden. Zoals de naam al zegt, pak je met dit effectieve workout in één sessie alle grote spiergroepen in je lichaam aan. Onze lesgevers begeleiden deze work-out door zelf de oefeningen mee te doen. Elke les is anders en gevarieerd en ook goed toegankelijk voor beginnende sporters.
Vinyasa Yoga - Stretch - ontspanning
Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga, ook wel "flow" yoga genoemd,. De coördinatie van de houdingen "asana's" worden gedaan op de beweging van je ademhaling. Door de verschillende houdingen en de dynamische manier van bewegen, wat je soepelheid vergroot en merk je dat je concentratie en focus nodig hebt. Vinyasa yoga versterkt zowel je lichaam als je geest met als voordelen een leniger, krachtiger en gebalenseerd lichaam. Je geest [mind] wordt rustiger en ontspannen, wat als effect heeft dat je beter slaapt, minder stress ervaart, meer focus traint, meer energie krijgt en je positiever denkt.
Pilates
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. De lessen zijn ideaal voor mensen met stress, vermoeidheidsklachten of last hebben van stramme ledematen, voor zwangere vrouwen of vrouwen die onlangs bevallen zijn, voor ouderen, personen die gewond zijn of revalideren.
Bodybalance
Bodybalance is een combinatie van bewegingen uit yoga en pilates. Als je nog nooit aan yoga of pilates hebt gedaan is bodybalance een geweldige kennismaking met deze discipline. Je doet eenvoudige en veilige bewegingen met muziek om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen. Flexibiliteit en kracht worden opgebouwd zodat je je gefocust en kalm voelt.