Boks - Cardio -Fit
Deze training is ideaal om je conditie te verbeteren. In tweetallen sta je aan de bokszak. Je leert diverse boks- en trapcombinaties, welke gedurende verschillende intervallen in een hoog tempo uitgevoerd, waarna je partner dezelfde oefening zal herhalen. Vrije interpretatie van diverse boks- en trapcombinaties is onderdeel van de les, alles op opzwepende muziek en aanmoediging van de lesgever en trainingspartner.
Total body work-out: Core - H.I.T. - Kettlebell
In de work-out zitten Core Stability, H.I.T. en Kettlebell verweven . De lessen worden erg gevarieerd aangeboden en accenten kunnen verschillen per les. Core Stability heeft als doel de dieperliggende buik- en rugspieren te versterken. De High Intensity "H.I.T."  is een explosieve training op hoge intensiteit waarbij het makkelijker is tot het uiterste te gaan omdat de work-outs korter, explosiever en intensiever zijn. Een kettlebell is een training met gewicht waarbij je de kracht, snelheid, coördinatie en core stability verbeterd. Een Total body workout is een uitstekende manier om snel allround fit te worden.
Vinyasa Yoga - Pilates - ontspanning
In deze lessen wordt een mix gebruikt van yoga en pilates om de kracht, flexibiliteit en controle van de spieren te vergroten. Pilates is echter meer gericht op het opbouwen van kernkracht en het versterken van het lichaam, terwijl Yoga meer gericht is op het bevorderen van flexibiliteit en het bereiken van een gevoel van innerlijke rust. De vorm van yoga die in de lessen gerbuikt wordt is "Vinyasa" yoga, een dynamische vorm, ook wel "flow" yoga genoemd,. De coördinatie van de houdingen "asana's" worden gedaan op de beweging van je ademhaling. Door de verschillende houdingen en de dynamische manier van bewegen, wat je soepelheid vergroot en merk je dat je concentratie en focus nodig hebt. Vinyasa yoga versterkt zowel je lichaam als je geest met als voordelen een leniger, krachtiger en gebalenseerd lichaam. Je geest [mind] wordt rustiger en ontspannen, wat als effect heeft dat je beter slaapt, minder stress ervaart, meer focus traint, meer energie krijgt en je positiever denkt.