Women Self-Defense

Wil je jezelf op een effectieve en realistische manier leren verdedigen? Kom dan zeker naar onze lessen Women Self-Defense! We geven een zelfverdedigingsprogramma specifiek voor vrouwen gebaseerd op technieken uit het Braziliaanse jiu-jitsu. Hierin leer je jezelf beschermen tegen de meest voorkomende aanvallen gericht tegen vrouwen met zowel rechtstaande technieken als technieken op de grond. Dit stelt je in staat jezelf te verdedigen tegen een groter en fysiek sterker persoon.

 

Naast de fysieke technieken en het leren omgaan met fysiek contact, besteden we ook aandacht aan bewustzijn van je omgeving, risico's inschatten, grenzen stellen, verbale en psychologische strategieën,... We geloven dat elke vrouw het waard is en vertrouwen mag hebben in zichzelf!

 

Een volledig lessenpakket bestaat uit 15 lessen, met na elke 3e les een herhalingsles. Op een volledig sportjaar wordt het lessenpakket twee maal doorlopen. Door herhaling kan je de technieken immers het best leren!

Je kan het hele jaar door aansluiten en je hebt geen ervaring nodig in vechtsport. Inschrijven kan voor een heel sportjaar of je kan werken met een 10-beurtenkaart.

 

Dames en meisjes zijn welkom vanaf de leeftijd van +- 13 jaar. Mannen zijn enkel toegestaan als vaste partner van een vrouw.

Heb je moeilijkheden met het maken van fysiek contact, dan raden we je aan om de lessen te volgen met iemand waarbij je jezelf goed voelt.

 

De lessen gaan door op   dinsdag van 19u tot 20u.

 

Meer info kan je vinden op de website van Fundamentals Jiu-Jitsu.

Lesrooster

Dag Uur
Dinsdag 19.00 - 20.00