Fun 2 Sport

Stretch

Wilt u uw lenigheid verbeteren? In deze les wordt lenigheid en  kracht van de benen en core versterkt. De nadruk van de stretchoefeningen wordt gelegd op de onderrug, het bekken en de benen.

Core Stability

Core training is een groepsles om de core spieren te versterken. De core zijn de dieperliggende buik en rugspieren die de ruggengraat, het bekken en de schouders verbinden, ze zorgen voor de rompstabiliteit.

Work-out

De work-out is een ‘full-body’ training waarbij de nadruk ligt op het trainen van de grote spiergroepen. De ‘Big 6” onder de spieren zijn de schouders, armen, borst, rug, buik en benen. In deze intense work-out combineer je krachttraining met vetverbranding.

High Intensity [H.I.T.]

De H.I.T. is een explosieve training op hoge intensiteit waarbij het makkelijker is tot het uiterste te gaan omdat de work-outs korter, explosiever en intensiever zijn. Voel de spieren branden en verlies het vet!

Bokszak

Deze training is ideaal om je conditie te verbeteren. In tweetallen sta je aan de bokszak. Je leert diverse boks- en trapcombinaties, welke gedurende 1 minuut in een hoog tempo worden uitgevoerd, waarna je partner dezelfde oefening zal herhalen. Vrije interpretatie van diverse boks- en trapcombinaties is onderdeel van de les.

Familie bokszak

Op verzoek van de ouders is deze les gestart, waarbij ouders en kinderen samen kunnen sporten. Op basis van de bokszaktraining bieden we aan ouders de mogelijkheid om met hun kinderen te sporten. Een unieke ervaring om de familieband te versterken en samen plezier te beleven aan het sporten. De lessen worden gegeven in de leeftijd van 8 t.e.m. 12 jaar.

Kettlebell

Een kettlebel is een training met gewicht waarbij je de kracht, snelheid, coördinatie en core stability verbeterd.  De kettlebell is een zeer geschikte training voor zowel vrouwen als mannen en zorgt voor een betere van typisch vormen, zoals een strakke taille en ronde billen.

Pads training

Met behulp van pads train je samen met je partner stoten en trappen. Het trainen op pads verhoogt de reflexen omdat je op commando een bepaalde techniek uitvoert waarop je snel moet reageren. Je technieken worden sneller, harder en beter. Bij het snel combineren met korte rustpauzes bouw je een goede conditie op.

Vanaf september starten alle lessen. 

De lessen zijn onder voorbehoud van de Covid-19 richtlijnen en maximum 20 - 25 personen per groepsles, vaste of flexibele groepen, zullen de lessen aangepast worden.  Het lidmaatschap start bij betaling van je abonnement.  

 

G-Sportwerking

Vanaf september 2020 zijn de Fun 2 Sportlessen ook toegankelijk voor G-sportwerking. Door het aanbieden van een G-sportwerking hopen we bij te dragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven met kijk op de sociaal en lichamelijke ontwikkeling. 'Gelijkheid' en 'empowerment' is waar we voor staan. Zo hopen we iedereen te kunnen bieden waar hij/zij recht op heeft.  Wij starten de G-sportwerking voor kinderen en ouderen met  lichamelijke beperking, psychische kwetsbaarheid, autisme, auditieve beperking en visuele beperking. De leden worden opgenomen in de reguliere lessen van het sportaanbod.

 

Verhinderd?

Indien je verhinderd bent op een les, willen we dat liefst  een week, maar zeker 24 uur vooraf weten zodat de plaats opengesteld kan worden voor leden met een 10-beurtenkaart die online kunnen reserveren. Meerdere 'no shows' zonder annulatie kan leiden tot een tijdelijke annulatie van de vaste les. 

Lesrooster Fun 2 Sport

Maandag
19.30 - 20.30 Bokszak
20.30 - 21.30 Yoga Stretch
Woensdag
19.00 - 20.00 Work-out
20.00 -21.00 Bokszak
21.00 - 22.00 Bokszak
Zaterdag
09.30 - 10.30 Core Stability
10.30 - 11.30 Pads Training
Zondag
10.00 -11.00 Familie Bokszak 8 - 12 jaar
11.00 - 12.00 Bokszak