Fun 2 Sport

vanaf ± 13 jaar en ouder

2 gratis proeflessen

Trainingsuren

Maandag
20:30 – 21:30 Fun 2 Stretch

Woensdag
19:30 – 20:30 Fun 2 Workout
20:30 – 21:30 Fun 2 Box

Zaterdag
10:00 – 11:00 Fun 2 Workout
11:00 – 12:00 Fun 2 Fight

Zondag
10:00 – 11:00 Fun 2 Box Family (+7 jaar)
11:00 – 12:00 Fun 2 Box

Fun 2 Box

Wenst u uw conditie te verbeteren? Hebt u zin om op muziek kick- en boksoefeningen uit te voeren op een bokszak? Fun 2 Box nodigt u uit voor een sessie bokszaktraining!

Fun 2 Box is recreatief, voor het plezier op muziek, werken aan je conditie. Je zal merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat, een uitstekende cardio workout!

In twee of drietallen sta je aan de bokszak. In het 1e deel van de training oefen je diverse boks- en trapcombinaties, herhaling is de kracht van het leren! Voor of na de pauze is er nog een gemeenschappelijke krachtoefening. In het 2e deel van de les oefen je op verschillende interval mogelijkheden de opgedane kennis van de boks en trapcombinaties.

Fun 2 Box Family

Fun 2 Box Family is ontstaan op verzoek van ouders om samen met hun kinderen te kunnen sporten. Op basis van het concept Fun 2 Box, bieden wij de mogelijkheid samen te sporten voor het plezier, op muziek, werken aan je conditie en samenhorigheid. Naast het versterken van de familieband zal je merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat. In twee- of drietallen sta je aan de bokszak. Family Fun 2 Box wordt gegeven vanaf de leeftijd van 7 jaar.

Voor de Fun 2 Box doe je sportieve kleding aan. In de mattenzaal train je op blote voeten. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenen en scheenbeschermers. Deze materialen kunnen eventueel in de sportschool gekocht worden.

Fun 2 Fight

Fun 2 Fight bestaat uit het uitvoeren van kick- en bokstechnieken op de pads, stoot-/trapkussens, maar ook op partner. Bij het oefenen op partner gaat het om op een vloeiende en inzichtelijke manier de geleerde combinaties te trainen. De intensiteit van de training zal je ervaren als de combinaties op een krachtigere manier getraind worden op de pads en stoot-/trapkussens. Fun 2 Fight is een ontspannende, intensieve training voor inzicht in gevechtscombinaties, conditieverbetering en krachtopbouw. De laatste 10 minuten kan vrijblijvend “basic fight” op partner getraind worden, zeker GEEN verplichting!

Fun 2 Fight doe je in sportieve kleding en zijn handschoenen en scheenbeschermers verplicht. In de mattenzaal train je op blote voeten. Deze materialen kunnen eventueel in de sportschool gekocht worden.

Fun 2 Workout

Fun 2 Workout is een duur- of weerstandstraining gericht op krachtopbouw en spieruithoudingsvermogen. Oefeningen worden in een “circuit” gegeven. Een intensieve workout waarbij je krachttraining combineert met vetverbranding.

Fun 2 Stretch

Fun 2 Stretch om de lenigheid en soepelheid te vergroten. De stretchtraining wordt opgebouwd uit krachtoefeningen afwisselend met stretchoefeningen. De nadruk van de stretchtraining wordt vooral gelegd op de onderrug, het bekken en de benen. De meeste trainingsschema’s van sporters zijn gefocust op het vergroten van kracht of explosiviteit, het verbeteren van het figuur en het verbeteren van het (spier)uithoudingsvermogen. Vaak wordt flexibiliteit over het hoofd gezien.

Voor de Fun 2 Stretch doe je sportieve kleding aan. In de mattenzaal train je op blote voeten.